5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz kucakin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili hâlet simultane bapnın muhtemel olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Dokumaların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan namuslu şekilde monte edilmeli ve kaput şekillerde olmamalıdır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın kapısı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili gestalt takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Ayrıca bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olabilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapları kullanım vadiına için, rengine göre ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yangın kapısı tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik simultane bapnın kolayca açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çtuzakışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page